top of page

Maria Ariadne Vedanta

Lady Shaman Ariadne

Αναλαμβάνω την ενδυνάμωση ή και καθοδήγηση σε προσωπικό επίπεδο με ατομικές συνεδρίες, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Βοηθώ και υποστηρίζω κάθε άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζομαι να βρει τον αυθεντικό εαυτό του,  να υλοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους του, και να πραγματοποιήσει τις επιθυμητές αλλαγές στα συναισθήματα, στις σκέψεις, στον τρόπο αντίληψης και ζωής. 

Μέσα από την πρακτική της Βαθιάς Συνειδητής Χαλάρωσης, (Yoga Nidra) μαθαίνω τους ανθρώπους πώς να χαλαρώνουν βαθιά, πώς να αποφορτίζονται από το άγχος και τις εντάσεις. Η πρακτική αυτή βοηθάει στη δημιουργία νέων λογικών, ήρεμων και λειτουργικών σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών, αλλά  και την υλοποίηση κάθε στόχου μέσα από το δημιουργικό οραματισμό.  

Διδάσκω επίσης Hatha Yoga και Restorative Yoga σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τα εκπληκτικά εργαλεία που προσφέρει η μακραίωνη αυτή «τέχνη του ευ ζην», για την ανάπτυξη και την εναρμόνιση του σώματος, ενέργειας, νου και συναισθήματος. 

Περπατώ το δρόμο των Σαμάνων και εφαρμόζω σαμάνικες θεραπευτικές τεχνικές, τελετές, πρακτικές και εκπαίδευση σε όσους και όσες επιθυμούν να ακολουθήσουν και να εμβαθύνουν σε αυτήν την υπέροχη κληρονομιά. 

Μέχρι σήμερα έχω ευλογηθεί με υπέροχους μαθητές-φίλους και συνοδοιπόρους στο μονοπάτι της προσωπικής βελτίωσης. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω εργαλεία και προσεγγίσεις και ζώντας μία αρμονική συντροφική σχέση με το Δημήτρη μοιραζόμαστε πλέον το ίδιο όνειρο και σκοπό ζωής, το οποίο στηρίζουμε από κοινού συμπληρωματικά ο καθένας μας με τον τρόπο και την προσωπική του σφραγίδα.

Η πορεία μου στη ζωή ξεκίνησε με πανεπιστημιακές σπουδές και 20ετή καριέρα στον τραπεζικό κλάδο, καθώς και την ανατροφή δύο υπέροχων ενήλικων πλέον πλασμάτων που έχω την ευλογία να είμαι η μητέρα τους.

Έχω ολοκληρώσει τα προγράμματα Life Coaching, Philosophical Life Coaching και Κρίσεις Πανικού  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2009 ασκούμαι στη yoga και από το 2017 πέρασα στη διδασκαλία. Η εκπαίδευσή μου στη yoga έγινε στο Nada Yoga Place υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Ευαγγελίδη / Mahatman  E-RYT 500, C-IAYT : Yoga Teacher Training, Level 200, Advanced Holistic Healing Yoga Training 300hrs (Therapeutically oriented), Module I: Restorative Yoga and Neurodynamics 120 h, Module II : The holistic healing aspects of Yoga 120h,  

Χρήση των δονήσεων των μάντρα (Mantra & Nada Yoga (20h) / Mantra Yoga for Healing Training 25h), 

Επίσης έχω λάβει εκπαιδεύσεις από το Nada Yoga Place και τη Μαρία Satyam Καλαϊτζάκη σε Mindfulness Meditation, και στη Yoga Nidra (Therapeutic Bahiranga Yoga®Nidra 40h - Bahiranga Clinical Yoga Nidra - 25h), και από τον Spyros Kapnias Garudananda στην Garuda- Traditional Yoga Nidra 20h.

Μυήθηκα στη σαμανική ενεργειακή θεραπευτική παράδοση των ινδιάνων Q’ero του Περού, με τη Σαμάνα Jane Rigby, Φύλακα της Γης, δασκάλα και μαθήτρια του Alberto Villoldo. Έχω ολοκληρώσει τις κατευθύνσεις του Θεραπευτικού Τροχού τρεις φορές καθώς και πλείστα επιμέρους εξειδικευμένα ή και προχωρημένα σεμινάρια (Destiny Retrieval Process, Beyond the East, The Way of the Seer, Working with Archetypes, On Death and Dying, Creating Ceremonies, Mesa and Rites, Stepping into Wisdom Keepers). Από το 2022 μεταδίδω τη σοφία των Σαμάνων με το Μυητικό Σεμινάριο του Μunay Ki , και σύντομα θα διοργανώσω και τον Θεραπευτικό Τροχό.

Με τη μέθοδο Ψυχοδυναμικής Καταφατικής Προσέγγισης μελέτησα θεωρητικά και βιωματικά τις ποιότητες των ενεργειακών κέντρων-τσάκρας καθώς και έννοιες νευροθεολογίας και ιερής βοτανολογίας. Παράλληλα έχω εντρυφήσει και σε πρακτικές των σαμάνων της ζούγκλας του Αμαζονίου και στις τελετές κάθαρσης και θεραπείας που εφαρμόζονται στην παράδοσή τους.

Μελέτησα και ασχολήθηκα πολύ με το θέμα της προετοιμασίας των ανθρώπων για το θάνατο σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και έχω υποστηρίξει εθελοντικά ανθρώπους στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. 

Έχω εκπαιδευτεί στη μέθοδο Silva, την ηχοθεραπεία με Θιβετιανά μπολ και έχω παρακολουθήσει πλείστα άλλα σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας. Έχω συμμετάσχει σε δεκαήμερο βουδιστικό διαλογισμό Vipassana και σε εντατικές πρακτικές Kriya Yoga. 
Εκπαιδεύτηκα επίσης σε Ταοιστικές Πρακτικές με τον Master Mantak Chia στην Ταϊλάνδη (Inner & Sexual Alchemy, fusion of five elements I, II)

Με ακούραστη όρεξη για μάθηση και εξέλιξη συνεχίζω να μελετώ και να ανακαλύπτω τον εαυτό μου και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, στην υπηρεσία του Πνεύματος και της Αγάπης.

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Μαρία Αριάδνη Vedanta

Το κάλλος επί Γης

Το κάλλος επί Γης

Κάστρο ναός Ρόδου

Κάστρο ναός Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Μαζί

Μαζί

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Μαζί κοιτάμε ψηλά

Εξορμήσεις

Εξορμήσεις

OM beauty

OM beauty

Δημήτρης Prem Sangeet

Δημήτρης Prem Sangeet

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

εργαλεία χαλάρωσης και θεραπείας

Buddha Mala

Buddha Mala

bottom of page